Verbindingsdiner bruist van gezelligheid!

Het was afgelopen zaterdag 21 november eindelijk zover! Het Verbindingsdiner! Met een kleine wijziging van de opzet, een diner-changé in plaats van een running diner op verschillende locaties, was de eerste editie helemaal uitverkocht. In Kookstudio De Pantry in de Dorpsstraat waren ruim 30 gasten gezamenlijk aan het koken, dineren en lekker aan het borrelen.

Rond 17 uur werd het al druk tijdens de voorbereidingen voor het diner, dat onder bezielende leiding van de eigenaresse van De Pantry, Yvette van den Heuvel, stond. De ‘kokers en niet-kokers’ spraken al veel met elkaar en het was enorm gezellig. 

Voor de eerste gang hebben David Zuilhof (JCI Amstelland) en Jeroen Brandes (Wethouder Welzijn) nog een kort woord gesproken. Het voorgerecht was heerlijk en hierna was het tijd om te rouleren. Elke gang werd zodoende gedineerd aan een andere tafel met andere tafelgenoten. Ook RTV Amstelveen en Amstelveenweb waren aanwezig en zij hebben een prachtige compilatie gemaakt, die hier te lezen en te zien is.  

Het diner werd kosteloos aangeboden door de opbrengsten uit het netwerkevenement NetZomer, dat in juni jl. is gehouden. Wij danken dan ook de deelnemers van NetZomer en  natuurlijk alle gasten van afgelopen zaterdag die dit diner tot een succes hebben gemaakt! We zijn heel blij met alle complimenten! 

2015 de pantry diner3