Verbindingsdiner 1 December

Het verbindingsdiner van 1 december heeft als doelstelling om verbinding in de buurt te stimuleren en wordt kosteloos aangeboden aan inwoners van Aalsmeer, Kudelstaart, Amstelveen en omgeving door JCI Amstelland. Het evenement was de afgelopen jaren al een succes en keert nu terug op een nieuwe locatie met dit jaar als thema: Duurzaamheid.

Het Verbindingsdiner is een initiatief van JCI Amstelland om verbinding te leggen tussen inwoners van Amstelveen en omgeving in een ongedwongen en gezellige sfeer. Bij De Binding In Kudelstaart zullen vanaf 16:00 leden van JCI Amstelland en de inwoners, die mee willen helpen, koken voor alle aanwezigen. Het diner zal aansluitend vanaf 17:30 van start gaan en duren tot een uur of 20:00. Het belooft weer een uiterst gezellige avond te worden.

Wil je je graag opgeven voor dit evenement? Meld je dan voor 25 november alleen of samen met je partner aan via onze site. Aan het diner zijn geen kosten verbonden. Vind je het dus leuk om plaatsgenoten te leren kennen, lekker te eten en een gezellige avond te hebben, schrijf je dan voor 25 november in! vol=vol

Het verbindingsdiner wordt georganiseerd en bekostigd door Junior Chamber International (JCI ). JCI is een internationale vereniging van ondernemende mensen. In Nederland is JCI met 2000 leden en honderd verenigingen, die ‘kamers’ worden genoemd, actief. De leden zetten zich vrijwillig in voor een positieve verandering van de maatschappij, leren hiervan, helpen elkaar en hebben bovenal een hoop lol!

Geef je/jullie hieronder op en laat weten of je mee wilt koken, dieet wensen hebt of andere vragen/opmerkingen.

[ninja_form id=9]