Nieuwjaarsdiner 2019

Op 20 januari was het tijd voor het jaarlijkse (en dit keer wat verlate) JCI Amstelland kerstdiner. Dit jaar waren we te gast bij Zaai, kweek& eet in Aalsmeer. Een stukje over Zaai:

Wie denkt dat barbecueën niet meer is dan bij de eerste zonnestraal een lap vlees op een gloeiend rooster gooien, heeft het mis. Bij ZAAI Kweek & Eet grillen we met geweten…..ook wel bewust barbecueën. De taaie grillspiezen en zwart geblakerde burgers gaan dus in vlammen op en maken plaats voor kwaliteitsvlees waarvan de afkomst bekend is! Burgers, rumpsteak en bavette van het black Angus ras uit de USA, geroosterde XXL gamba’s en nog veel meer. Beter dan dit wordt het echt niet!

Een verzameling van oud leden, huidige leden en nieuwe leden deed zich tegoed aan het heerlijke eten, de gezellige ambiance en de vele onderwerpen die ter tafel kwamen. En door van plek te wisselen na elke gang, zoals gebruikelijk bij ons diner, ontstaan er telkens nieuwe gespreksonderwerpen. Ook dit keer werd er volop genoten en zijn er al enthousiast plannen gemaakt voor het nieuwe jaar!