NetZomer tiende editie!!

Nu alle evenementen langzamerhand weer doorgaan kan ook eindelijk het Netzomer beachvolleybaltoernooi weer plaatsvinden. Het is dan wel geen zomer meer, maar we kunnen er nog wel een zomerse avond in The Beach van maken. Het toernooi wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door: Rabobank, Anjer schoonmaak en bedrijfsdiensten BV en de Bilal groep.

Op dinsdag 23 november om 18:00 uur zal er weer een heerlijk en gevarieerd buffet klaar staan dat verzorgd wordt door The Beach. Hierna vangen om 19:00 uur de eerste wedstrijden aan. De finale wordt rond 22:30 uur gespeeld. De sportieve avond kan na afloop uiteraard onder het genot van een drankje geëvalueerd worden aan de bar.

Het verbindingsdiner zal ook dit jaar weer het goede doel zijn dat aan het toernooi gekoppeld wordt. Een gedeelte van de opbrengst zal in onze goede doelen pot komen. Deze geldpot wordt gebruikt voor de maatschappelijke projecten die we met onze kamer doen. Er zal ook een bedrag gedoneerd worden aan een goed doel dat de winnaar van het toernooi mag kiezen.  

De kosten zijn € 250,- per team van 5 personen, dit is inclusief buffet en 3 drankjes. Extra mensen in je team opnemen is natuurlijk weer mogelijk. Hiervoor wordt € 43,- euro per persoon in rekening gebracht. Daar zit uiteraard het buffet en de 3 drankjes bij inbegrepen. Er kunnen ook vooraf extra drankmunten besteld worden. Deze kosten €30,- voor 10 munten.

Dus wil jij lekker eten, een sportieve avond hebben en na afloop gezellig borrelen terwijl je geld inzamelt voor het goede doel? Ga dan naar https://forms.gle/kHHrfTZzDL6NGGts9 en geef je op!

PS. Voor de coronaregels die gelden houden we de richtlijnen aan die The Beach opstelt. Voor meer info: https://www.beach.nl/

Winnende teams van 2019