NetZomer tiende editie!!

Nu de corona regels weer wat versoepelt worden kunnen we ook weer aan ons jaarlijkse NetZomer Beachvolleybal toernooi denken. Alweer de tiende editie! Nadat de eerste datum in juni niet door kon gaan zullen we nu op woensdagavond 30 september wel weer de zandbak in mogen. Hierbij zullen uiteraard de coronaregels van de Beach gehandhaafd worden. We willen het daarom overzichtelijker houden en zullen maar de helft van de velden gebruiken. Dit heeft wel als gevolg dat er minder teams mee kunnen doen en willen wij dus vragen om maximaal 2 teams per bedrijf op te geven.

Om 18:00 uur zal er weer een heerlijk en gevarieerd buffet klaar staan dat verzorgd wordt door The Beach. Hierna vangen om 19:00 uur de eerste wedstrijden aan. De finale wordt rond 22:30 uur gespeeld. De sportieve avond kan na afloop uiteraard onder het genot van een drankje geëvalueerd worden aan de bar.

Het verbindingsdiner zal ook dit jaar weer het goede doel zijn dat aan het toernooi gekoppeld wordt. Met de opbrengsten van Netzomer zal JCI Amsterdam-Amstelland een diner organiseren voor lokale mensen die wel een sociaal evenement kunnen gebruiken. Aan dit diner zal nog een extra goed doel gekoppeld worden waaraan het geld dat eventueel over blijft gedoneerd zal worden.

De kosten zijn € 235,- per team van 5 personen, dit is inclusief buffet en 3 drankjes. Extra mensen in je team is natuurlijk mogelijk maar dit is wel max 2 extra per team. Hiervoor wordt € 40,- euro per persoon in rekening gebracht. Daar zitten uiteraard het buffet en de 3 drankjes bij inbegrepen. Er kunnen ook vooraf extra drankmunten besteld worden. Deze kosten €30,- voor 10 munten.

Dus wil jij lekker eten, een sportieve avond hebben en na afloop gezellig borrelen terwijl je geld inzamelt voor het goede doel? Ga dan naar de volgende link: https://forms.gle/5f7Airc8toefagij8 en geef je op.

NetZomer is in 2010 ontstaan als installatieopdracht van 3 inmiddels oud-Kamerleden. Het is een event waarbij 15 tot 25 teams van middelgrote en grote bedrijven worden samengebracht om te sporten en te netwerken. In eerder jaren deden o.a. de Rabobank, Berntsen Mulder Advocaten, KPMG, Ernst & Young, CISIS United, Hoekstra & Van Eck, Boswijk & Van Galen, Plan Nederland, Combi W&H en Connect mee.

Winnende teams van 2019