NetZomer Volleybal toernooi 2021

Anderhalf jaar later dan gepland vond dinsdag 23 november 2021 alweer de 10e editie van het JCI NetZomer Volleybal toernooi plaats. Ook dit keer weer mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Anjer schoonmaak en bedrijfsdiensten BV en Bilal Groep

Ondanks de huidige maatregelen hebben wij we er met elkaar een fantastische avond van gemaakt. Jora Vision Europe mag zich trots de trotse winnaar van het toernooi noemen. Zij mogen van de opbrengst van het toernooi een donatie van 500 euro doen aan een goed doel naar keuze. 

Ook de nummers twee en drie zijn in de prijzen gevallen. Dit jaar zijn dat GS1 Nederland en Oass Advocaten geweest. Zij mogen ieder één kandidaat aandragen die een jaar lang gratis lid mag zijn van onze JCI-kamer.

Ook interesse? 

Wij behoren als JCI Amsterdam-Amstelland tot een internationale organisatie van young professionals die zich persoonlijk willen ontwikkelen. Dit doen wij onder andere door het organiseren van evenementen, workshops en community services. Een van deze evenementen is dit NetZomer Volleybal toernooi geweest. We kijken nu al uit naar de 11de editie, hopelijk in het voorjaar van 2022!