JCI Amstelland bezorgt kinderen een mooie kerst

 

Zaterdag 20 december hebben de leden van JCI Amstelland in het Amstelveense Stadshart cadeautjes ingezameld voor de kinderen van gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Op deze manier hebben ook die kinderen een fijne verrassing met kerst. 

Het winkelend publiek werd gevraagd om een klein cadeautje te kopen naast hun eigen kerst inkopen en dat in te leveren bij de JCI kraam. Bestemming van al deze mooie cadeautjes zijn de kerstpakketten van de Voedselbank Alkemade. Aan het eind van de dag waren er meer dan 200 cadeaus gedoneerd. Daarnaast schonk het Kruidvat nog 300 chocolade sinterklazen als lekkere aanvulling op het pakket.

Naast deze cadeaus heeft JCI Amstelland met het Wereldhandelsspel bij Rabobank Groene Hart een mooi bedrag opgehaald van 750 euro. Ook dit bedrag is gedoneerd aan de Voedselbank Alkemade.

Kortom, JCI Amstelland heeft er in deze koude dagen voor gezorgd dat een aantal gezinnen een fijne kerst zullen krijgen. Als u zelf meer wil weten over de voedselbank of als u zelf wil doneren kunt u kijken op de site: http://www.voedselbankalkemade.nl/

 

 

 

IMG-20141220-WA0015