Inward Outward Mindset

JCI Amstelland organiseert een Inward Outward Mindset training gegeven door Lucienne van der Linde!

Deze GRATIS training wordt gegeven op 9 oktober 2018 bij de Rabobank Amstel en Vecht in Amstelveen. Achter het pand is gratis parkeergelegenheid. Inloop is vanaf 19.00 uur. Er is dan gelegenheid om samen een kopje soep en een broodje te eten. De training start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 / 22.00 uur.

Waarom deze mindset training?

“Je hebt jouw collega hoog zitten en je hebt hem of haar nu al voor de derde keer gevraagd iets voor jou op te pakken. Je hebt het zelf echt te druk. En toch gebeurt het maar niet. Hoe komt dat toch?”

“We werken met elkaar aan dezelfde uitdaging in onze organisatie. Maar als ik mijn collega’s van de andere afdeling spreek, dan lijkt het wel alsof zij van een andere planeet komen en vooral hun eigen gang gaan. Wie doet hier wat aan?”
Herkenbaar? Vaak proberen we deze dilemma’s te verbeteren door mensen ander gedrag aan te leren. Dat leidt soms tot het gewenste resultaat, maar in veel gevallen ook niet. Waarom is dat?
Gedrag kun je pas veranderen als je de bron van het gedrag: de mindset, ook verandert. Met een verandering in mindset zal nieuw aangeleerd gedrag beklijven en creëer je het gewenste resultaat.

In de keynote training ‘Externe Mindset’ leer je het verschil tussen een interne mindset (een primaire focus op je eigen belangen) en een externe mindset (rekening houdend met je eigen invloed op anderen) en ontdek je in welke mate je tot nu toe werkt vanuit een interne mindset. Wanneer individuen binnen een organisatie collectief gaan werken vanuit een externe mindset, leidt dat tot baanbrekende resultaten.
Deze training is een interactieve sessie waarin je kennismaakt met de basisconcepten van de externe mindset. We gebruiken korte video’s om zaken te verhelderen en doen een aantal individuele en groepsoefeningen om direct te ervaren hoe het met jouw mindset is gesteld in verschillende situaties.

Waarom Lucienne van der Linde?

Lucienne is senior trainer en adviseur bij Gooi Consult. Zij begeleidt mensen en organisaties in hun ontwikkelingen. Met als doel betere en meetbare prestaties van mensen. Van talentvolle professionals tot ambitieuze leiders. Zij beschikt over een flinke dosis levens- en werkervaring in het bedrijfsleven en mag grote financiële en overheidsinstellingen tot haar klantenkring rekenen.

Lucienne heeft passie voor ontwikkelen, is onverbeterlijk leergierig, een optimist en een vertaler naar de praktijk.
“Er bestaat voor mij niets interessanter dan het ontrafelen van het mysterie van effectief gedrag. Wat is de chemie van een mens in relatie tot doelen, zijn dromen, zijn eigen unieke ijsberg en wat er gevraagd wordt door de organisatie. Samen de puzzel leggen, energieverlies tegengaan, een vrijer mens worden en daardoor doelen behalen drijft mij in mijn werk. Ik geloof in de compassievolle confrontatie, scherpte en luchtigheid, praktische toepasbaarheid en dat leren vooral werkt als je zelf verbonden bent met het nut ervan.”

Vind je het leuk om te komen? Meld je dan voor 3 oktober 2018 aan via deze Facebookpagina en laat weten of je mee eet. Wees er snel bij: er is maar plek voor 25 tot 30 deelnemers.