Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Persoonlijk Leiderschap

25 oktober 2020@10:00 - 15:00

Wil jij leren hoe je de kwaliteit van je werkende leven, privé leven en gezinsleven kunt verbeteren? Kom dan naar de persoonlijk leiderschapstraining op zondag 25 oktober vanaf 10:00 tot ongeveer 14:45. Tijdens deze training gaan we interactief aan de slag met de zeven eigenschappen van het effectief leiderschap van Stephen Covey. De meest gelezen en toegepaste leiderschapsaanpak wereldwijd. Zijn inzichten hebben reeds duizenden mensen in staat gesteld meer plezier en zin te ervaren in hun omgang met anderen. Ben jij er aan toe om jouw persoonlijk leiderschap te verkennen of te verdiepen dan is dit de workshop voor jou! Er is beperkt plek dus wees er snel bij en geef je op via deze link: https://forms.gle/5PaJbDkam5msef6J7

Vanwege het beperkte plek vragen we om een korte motivatie (waarom wil je de workshop bij te wonen en/of ons leren kennen) te schrijven waar we de deelnemers uit selecteren op het moment dat we teveel aanmeldingen hebben.

De training wordt gegeven door de ervaren trainster Carola Vermeulen van Leadyourself. Zij geeft al jaren wereldwijd trainingen en is inhoudelijk eigenaar en facilitator van twee leiderschap programma’s van de Capgemini University. De training wordt je gratis aangeboden door JCI Amsterdam-Amstelland. Wel vragen we een bijdrage van €10,- voor de lunch tijdens de trainingsdag. De training zal plaatsvinden bij het Friendship Sports Centre, Beemsterstraat 652, Amsterdam.

Gegevens

Datum:
25 oktober 2020
Tijd:
10:00 - 15:00
Site:
https://forms.gle/5PaJbDkam5msef6J7