Een verbindend NC 2018!

De nationale conventie 2018 vond plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober en werd georganiseerd door JCI Oldenzaal. Verbinding liep als een rode draad door alle geplande activiteiten, sprekers, workshops en de avondprogramma’s. Alle lof voor JCI Oldenzaal! Wat een top weekend was het! Met een grote delegatie van JCI Amstelland zijn we naar Twente afgereisd en hebben we zeer genoten van deze nationale conventie.

We begonnen vrijdag met een sterrendiner in een prachtige binnentuin in Oldenzaal. En genoten tussen de gerechten door van keynotes over data security. Sprekers waren Onno Eichelsheim, directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) en Wido van de Mast, CEO van Volkers Wessels Telecom.

Op zaterdag werd de dag afgetrapt met de vergadering van het College van Afgevaardigden, waarvoor in elk geval alle voorzitters en hun besturen waren uitgenodigd in het Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Daarnaast waren er interessante bedrijven te bezoeken. Verder was een van de beste scheidsrechters ter wereld, Bjorn Kuipers, te gast. Tijdens zijn keynote vertelde hij over zijn ervaringen, hoe je leiderschap moet tonen en hoe je respect vraagt, uitstraalt en geeft.

In de middag stonden er onder meer interessante workshops, lezingen, flyboarden, een rally met oude Kevers, boogschieten, vrachtwagen rijden en een helikoptervlucht op het programma. Waarna een Borrel & Foodfestival volgde en we het weekend met een spetterend gala feest hebben afgesloten! Kortom een top weekend gehad!