De mensen van JCI Amsterdam-Amstelland

Naam:Woonplaats:Bij JCI sinds:Beroep:Redenen om bij JCI te komen:
Joost
Samsom
Kudelstaart2013Technical designerIk wilde mijn horizon verbreden, mensen ontmoeten en leuke projecten doen.
Danielle
Brouwer
Amsterdam2017AdvocaatNieuwe mensen te leren kennen zowel lokaal, nationaal als internationaal. Verder om wat te kunnen betekenen voor mijn omgeving en en leuke activiteiten te organiseren.
Maaike
van Tol
Nieuwveen2017Assistent 3D tekenaar bij EichholtzPersoonlijke ontwikkeling, netwerken, nieuwe mensen leren kennen.
Marise
Eckhart
Amsterdam2017Advocaat bij Berntsen Mulder AdvocatenNieuwe mensen ontmoeten, mijzelf ontwikkelen en iets terugdoen voor de maatschappij.
Bilal
Çaki
Amsterdam2017CEO Bilal GroupPersoonlijke ontwikkeling en iets terugdoen voor de maatschappij.
Jasper
den Duijf
Uithoorn2018ProgrammeurActiviteiten om mezelf en mijn omgeving te verbeteren.
Dominiek SlooteAmsterdam2019Ondernemer, eigenaar sportschoolJCI is een mogelijkheid om op persoonlijk vlak te groeien en wat terug te doen voor de maatschappij.
Sherif El ZeinyAmstelveen2020Eigenaar van Car Drivers ChauffeursdienstenIk wil graag iets voor mijn omgeving betekenen in de buurt waar ik woon. Daarnaast vind ik het leuk om zo veel mogelijk verschillende mensen te leren kennen en van anderen te leren.
Melissa NuisAmstelveen2021Senior Jurist bij RijkswaterstaatNieuwe gelijkgestemde mensen in mijn omgeving leren kennen en samen mooie dingen bereiken.
Ahmad HusseinAmstelveen2022Trainee bij de Gemeente AmsterdamNieuwe mensen te leren kennen, mijzelf ontwikkelen en bijdrage leveren aan veranderingen in de maatschappij.