De mensen van JCI Amsterdam Amstelland

 Naam:Woonplaats:Bij JCI sinds:Beroep:Redenen om bij JCI te komen:
Joost
Samsom
Kudelstaart2013Technical designerIk wilde mijn horizon verbreden, mensen ontmoeten en leuke projecten doen.
David
Zuilhof
Amsterdam2015Financieel adviseur RabobankLokaal inzetten voor de maatschappij met mensen van verschillende disciplines, gezelligheid samen.
Petra Groot NibbelinkAmstelveen2016Zelfstandig interim professional, trainer en coachPersoonlijke ontwikkeling, ontmoeten gelijkgestemden, internationale evenementen en netwerk.
Danielle
Brouwer
Amsterdam2017AdvocaatNieuwe mensen te leren kennen zowel lokaal, nationaal als internationaal. Verder om wat te kunnen betekenen voor mijn omgeving en en leuke activiteiten te organiseren.
Maaike
van Tol
Nieuwveen2017Assistent 3D tekenaar bij EichholtzPersoonlijke ontwikkeling, netwerken, nieuwe mensen leren kennen.
Marise
Eckhart
Amsterdam2017Advocaat bij Berntsen Mulder AdvocatenNieuwe mensen ontmoeten, mijzelf ontwikkelen en iets terugdoen voor de maatschappij.
Bilal
Çaki
Amsterdam2017CEO Bilal GroupPersoonlijke ontwikkeling en iets terugdoen voor de maatschappij.
Bas Robbert JanssenOuderkerk aan de Amstel2018Manager Supply Chain en IT bij food retailerUitbreiden lokaal netwerk en bijdragen aan sterkere lokale community.
Dominiek SlooteAmsterdam2019Ondernemer, eigenaar sportschoolJCI is een mogelijkheid om op persoonlijk vlak te groeien en wat terug te doen voor de maatschappij.
Meric DemirozcanZaandam2020Eigenaar van een entertainment bedrijf in AmsterdamDe verwachting dat JCI mij op veel vlakken zal verbeteren. Van netwerken tot aan trainingen.