Maatschappelijk

Naast netwerken, het volgen van trainingen, bezoeken van nationale en internationale congressen en veel gezelligheid maken we ons als Kamer ieder jaar hard voor een aantal (lokale) goede doelen. Dit doen we door onze expertise in te zetten, handjes te leveren, zelf een evenement te organiseren, pr-acties op te zetten en sponsoren te werven. Junior Chamber International werkt met het Active Citizen Framework om maatschappelijke problemen aan te pakken en positieve verandering in onze eigen omgeving te creëren. Voorbeelden van projecten vind je bij ons kamernieuws. 

 

Verbindingsdiner

Verbindingsdiner 2015

Het Verbindingsdiner is in 2015 ontstaan als maatschappelijk project in Amstelveen. Het diner wordt bekostigd via de opbrengsten van het sportieve netwerkevement NetZomer. De eerste editie in De Pantry in het Oude Dorp van Amstelveen was een groot succes en werd door de lokale media en politiek erg enthousiast opgepikt. De tweede editie werd georganiseerd door de Community Commissie en vond plaats op 24 september 2016 in Wijkcentrum 't Open Hof. Met inwoners uit Amstelveen en Syrische vluchtelingen kookten en aten we samen en zorgden we voor een mooie avond voor de deelnemers die een mooi uitje verdienden!

 

Een videoverslag van het diner vind je hier!

GOEDE ZAAK! Ondernemen met impact

 Amsteltuin
Een bijzonder geslaagd evenement voor ondernemende mensen met een sociaal hart. Op de prachtige locatie van wijngaard de Amsteltuin in Amstelveen kun je kennismaken met sociaal ondernemerschap. Jan Schake van de Amsteltuin zal een presentatie geven over de wijngaard en haar producten.  

Na Jan Schake vertelt Corina Koekenbier over het belang van goede kleding voor minima op weg naar werk. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Een rondleiding door de wijngaard en een proeverij van de witte en rode wijnen uit Amstelveen maken ook deel uit van het programma.


De foto's kun je zien op onze facebookpagina